1450 KUYU HİSSELERİ TOPLANMAYA DEVAM EDİYOR !

Bildiğiniz üzere Peygamber efendimizin 1450. Yaş gününde ruhuna hediye ettiğimiz 1450 kuyu hisselerini tamamlamak için İnanan Genç (Sosyal Yardımlaşma Platformu) yurt dışı saha ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

 Yurt dışı saha ekiplerimiz önceden belirlediği şehir merkezinden çok uzakta olan ve su bulabilmek için kilometrelerce yürümek zorunda kalan ailelerin ihtiyaç bölgesini tespit edip oralarda kuyu açmaya gayret gösteriyor.

Kuyu açma aşamalarında yer yer zorluklar yaşanıyor olsa da İnanan Genç (Sosyal Yardımlaşma Platformu) olarak bütün bu zorluklar Peygamber efendimize hediyenizin ve Mazlum coğrafyada yaşan ailelerin yüzündeki tebessümün önüne geçemiyor.

İnanan Genç (Sosyal Yardımlaşma Platformu) olarak siz hayırsever insanlar ile bu coğrafyada sıkıntı çeken Müslüman ailelerin arasında bir köprü olmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik. Her zaman daha yüksek hedefler ile birbirimizin yanında olduk. Su ihtiyacını kıyafet ihtiyacını gıda ihtiyacını yaşadığımız bu sınav dünyasından karşılık beklemeden gidermeye çalıştık. Açılan kuyuların ve yapmış olduğumuz bütün projelerin video ve fotoğraflarını siz hayır sahiplerine ulaştırdık. İnanan Genç (Sosyal Yardımlaşma Platformu) olarak bizler
oysaki mutluluk bir damla suda saklıymış’ sloganıyla hizmet vermeye devam edip Mazlum coğrafyadaki Müslüman ailelerin her zaman yanında olacağız.